img img img img
За Нас

За ДДД Груп ЕООД

Ние сме млад и амбициозен екип от професионалисти, изцяло посветен на своята работа и приемаме предизвикателствата с увереност. Нашата цел е да се наложим на българския пазар като покажем на какво сме способни, а клиентите ни да останат доволни. Използваме модерна техника за доставка на вода (водоноски) и имаме готовност да стигнем до Вас, независимо къде се намирате, за да предоставим нашите услуги. Екипът ни спазва високо ниво на професионализъм и работна етика, защото оценяваме колко важен ресурс е водата днес. Когато става въпрос за качество на предлаганите от нас услуги, ние от ДДД Груп ЕООД сме безкомпромисни и затова можете да ни се доверите.

Author Image

Author Signature

Нашата мисия

Ние от ДДД Груп ЕООД не доставяме просто вода, ние доставяме живот! Водата тепърва ще става все по-ценен и труднодостъпен ресурс, без който нашето съществуване би било немислимо. Като отговорна фирма, нашата основна мисия е да предоставим равноправен достъп до вода на всеки, който има нужда от нея, независимо от нейното предназначение и неговото местоположение. Ние силно вярваме в правото на всеки човек или бизнес, независимо дали той е малък или голям, на безпроблемен достъп до чиста вода както за промишлени, така и за лични нужди.

Идея в бранша

Идея в бранша: Това, което ни отличава от другите подобни фирми в този бранш, е нашето отношение към клиента и индивидуалният подход към всеки казус. Разбираме Вашите проблеми и сме готови да Ви изслушаме внимателно, преди да предоставим най-доброто решение за тях. Ние от ДДД Груп ЕООД вярваме, че чисто човешкият подход в комбинация с модерната техника, с която разполагаме и високата степен на професионализъм, са основните фактори, които ни отличават от нашите колеги на пазара.

Стратегия

Доволният клиент е основната цел, към която ние от ДДД Груп ЕООД се стремим. Затова използваме модерна техника за доставка на вода, което прави работата ни професионална и бърза. Фирмата разполага със специални камиони с вместимост 15 куб.м и 20 куб.м., които напълно отговарят на последните изисквания за безопасност на съхранение и транспортиране на вода. По този начин Вие сте сигурни, че водата, която ще получавате е гарантирано чиста и годна за употреба. Ние вярваме в индивидуалния подход към всеки наш клиент и определяме ценообразуването на конкретната услуга, след като заедно с Вас направим оглед на обекта и направим адекватна оценка на дейността, която трябва да се извърши. По този начин Вие получавате достъпна крайна цена, която напълно отговаря на това, което ние ще извършим. Свържете се с нас още днес, за да обсъдим с какво можем да ви бъдем полезни. ДДД Груп ЕООД - винаги близо до Вас!